Møllevejen 20AB, Strynø, 5943 Strynø

Originalt skipperhus - 155 år i samme families eje - Skøn have og udsigt til vandet

Vel nok det mest originale og velbevarede SKIPPERHUS på Strynø. En bolig som har været i samme families eje siden de erhvervede grunden i 1867. Huset blev opført i 1869 og det rummer stadig den dag idag mange fine oprindelige detaljer og kvaliteter. Bl.a. smukke døre med små ruder, bjælkelofter, brændekomfur i køkkenet og finurlige indbyggede skabe.

Og så er det opdateret med flere gode forbedringer - bl.a. et dejligt badeværelse med gulvvarme.

Det hører til de absolutte sjældenheder, så hvis du drømmer og en meget autentisk bolig, så er her en enestående chance - og så må denne bolig tilmed benyttes til feriehus, altså ingen bopælspligt.

Her er en fin entre med trappe til tagetagen. Den er u-unyttet jf bbr, men der er dog et kammer / værelse som bruges som gæsteværelse. (ej bolig) herudover loftsrum.

Hyggeligt køkken med gl. brændekomfur ( ej i brug ), komfur og køleskab.I tæt forbindelse hermed findes bryggers / bagindgangen, hvor der er bord med køkkenvask. Toilet / bad med bruseniche, toilet og håndvask og her er gulvvarme. Fliser på gulv og vægge. Smukt udført.

Der er 3 pæne rummelige stuer, alle med fine bjælkelofter og charmerende møbleret. Små indbyggede originale skabe, sprossede ruder og her er god loftshøjde - ca. 2. m. under bjælkerne.
Mindre værelse med indbygget seng og skab.

I bryggers / baggang er der opgang til en fin hems.

Udhus / værksted og skur til haveredskaber og en vidunderlige have med mange fine buske og træer. Den er opdelt i flere hyggelige rum, og der er også en fin lille terrasse hvor man kan nyde udsigten til vandet mod vest.

Grunden består faktisk at 2 selvstændige matrikler, så man vil også kunne opføre yderligere en bolig, hvis man drømmer om bofællesskab, eller flere generationer tæt på hinanden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.